Pasta med cashewnøddepesto_Gærflager_Cashewnødder

Ingredienser:

75 g cashewnødder til pesto, 50 g ristede cashewnødder til topping.

1 avokado.

½ Citron, saften.

1 stor håndfuld basilikum.

5 spsk. olivenolie.

4 spsk. vand.

2 tsk. gærflager.

1 bagt hvidløg, kan undværes.

Salt og pepper.

Pasta til 2 personer.

Fremgangsmåde:

    1. Kog pasta efter anvisning.
    2. Blend/hak cashewnødderne lidt og rist dem gyldne på en pande. Hold godt øje med dem, da de hurtigt tager farve.
    3. Bag evt. hvidløg 15 min i ovnen.
    4. Put alle ingredienser til pestoen i en blender og lad det køre til det har en ensartet masse. Tilføj evt. mere olie/vand hvis pestoen er for tyk.
    5. Bland pesto med de kogte pasta og nyd retten.