Ingredienser:
-
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ tsk tørret ingefær
- 1 ½ tsk spidskommen
- 1 ½ tsk gurkemeje
- 3 dl belugalinser
- 1 dåse kokosmælk
- 3 dl vand
- 2 dåser tomatpure af 140g (2 x 140 g)
- 1 grøntsagsbouillon terning
- 100 g frisk spinat
- Olie til at stege i
- Salt og peber
Tilbehør:
-
- Pandebrød
- Creme fraiche
- Frisk persille
Fremgangsmåde:
-
-
Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde i olie i et par minutter.
-
Tilsæt ingefær, spidskommen og gurkemeje og svits hurtigt.
-
Tilsæt belugalinser, vand, kokosmælk, tomatpuré og grøntsagsbouillon.
-
Lad det simre i 30-35 minutter. Husk at rør rundt undervejs, da linserne ellers kan brænde på.
-
Vask spinaten og hak den groft. Hæld det i 2 minutter inden du slukker for varmen og rør rundt. Smag til med salt og peber.
-
Server med creme fraiche, frisk persille og pandebrød/nanbrød.
-
Opskriften er udviklet af www.beetrootbakery.dk