Flip book element

Økologiske Pistacienødder

Fra 180,00 kr.

Varenummer (SKU): 680000 Kategori:
Læs mere

Økologiske gule splitlinser

Fra 27,50 kr.

De økologiske gule splitlinser er milde i smagen og minder meget om de røde splitlinser.

Varenummer (SKU): 460000 Kategori: Tag:
Læs mere

Økologiske Peanuts – blancheret og usaltet

Fra 44,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Læs mere

Økologiske tranebær

Fra 120,00 kr.

Vores økologiske, tørrede tranebær har en let syrlig smag af friskhed og sødme. De er sødet med økologisk æblejuice, modsat de fleste andre tørrede tranebær som er sødet med sukker. De smager fantastisk som en rå sund snack, i hjemmelavet myslibar eller drysset over en frisk sprød salat. De gør sig desuden godt i meget bagværk eller som en sund og farverig topping på kager og småkager.

Varenummer (SKU): 870000 Kategori:
Læs mere

Økologisk gojibær

Fra 85,00 kr.

Økologiske gojibær betragtes som en superfood grundet dens mange sundhedsfremmende egenskaber. De er pakket med vitaminer og næringsstoffer i samlingen med andre tørrede frugter. Gojibær er en aflang tørret frugt med en kraftig mørkerød farve, en sprød overflade og en behagelig sødme. De kan spises rå som en snack, drysset på en lækker smoothiebowl eller tilføjes til bagværk.

Varenummer (SKU): 850000 Kategori:
Læs mere

Økologiske abrikoser

Fra 72,00 kr.

Disse utroligt lækre, økologiske abrikoser er ikke behandlede med svovl og er derfor mørkere i farven end konventionelle abrikoser. De kan nydes som en lækker snack, blandes i hjemmelavet mysli eller tilføje sødme til varme retter. De økologiske, tørrede abrikoser er en sund kilde til jern, kalium og vitamin A.

Varenummer (SKU): 860000 Kategori:
Læs mere

Økologiske Pekannødder

Fra 98,00 kr.

De lækre økologiske halve pekannødder er helt unikke i deres smag både med sødme, fyldighed og sprødhed. I deres udseende ligner de lidt valnødder, dog med en mere jævn overflade. Let ristede pekannødder smager fantastisk i en salat eller som snak til et lille mellemmåltid.

Varenummer (SKU): 670000 Kategori:
Læs mere

Økologiske butterbeans

Fra 44,00 kr.

Økologiske butterbeans har en lækker smørlignende smag og en blød konsistens. De smager fantastisk både som hele bønner i en gryderet eller blendede som en cremet dip. Som andre bælgfrugter har de et højt indhold af protein, er en god kilde til fibre og har et lavt indhold af fedt og kulhydrater.

Varenummer (SKU): 280000 Kategori:
Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.